Προφίλ

 Η εταιρεία «ΧΑΛΙ ΓΛΥΦΑΔΑ» ιδρύθηκε το 1993 από τη Γεωργία Αργυρίου, τον Βασίλειο Δημακόπουλο και τον Νικόλαο Δημακόπουλο και δραστηριοποιείται στο χειροποίητο χαλί Ανατολής. Το δίκτυο συνεργατών της περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής χειροποίητων χαλιών από χώρες όπως το Ιράν (Farhadian, Nowbari, Borhani), το Αζερμπαϊτζάν, το Πακιστάν κ.ά.

 

Με γνώμονα την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο καθώς και τη συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη και βελτίωση, επιλέγουμε και σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικά χειροποίητα χαλιά, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας για ζεστασιά και πολυτέλεια. Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προτείνει ιδέες και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς χειροποίητο χαλί. Και μένοντας πιστοί στο πνεύμα της εποχής αλλά και στην πεποίθησή μας ότι η πολυτέλεια μπορεί να είναι προσιτή, προχωρούμε τακτικά σε προσφορές και εκπτώσεις σε επιλεγμένες μας συλλογές.

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη Γλυφάδα, με υποκαταστήματα στο Μεξικό, ενώ δραστηριοποιούμαστε και στον χώρο του δερμάτινου και της γούνας[CASTOR] στο κέντρο της Αθήνας

Επισκεφθείτε μας σήμερα κιόλας και αναζητείστε την κατάλληλη λύση για εσάς.