Menu
Your Cart

Όροι και Προυποθέσεις

  1. Όροι και Προυποθέσεις

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.xaliglyfada.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα έκθεσης και πώλησης προιόντων που δημιούργησε η εταιρεία Γ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ-Ν.ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε με Α.Φ.Μ 084162503 Δ.Ο.Υ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με εμπορικό τίτλο 'ΧΑΛΙ ΓΛΥΦΑΔΑ' που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικης στην Οδό Κύπρου 70.
  Πρίν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας θα πρέπει να διαβάσετε τους όρους χρήσης προσεκτικά και να τους αποδεχτείτε. Η μη αποδοχή των 'ορων χρήσης δεν θα μπορέσει να προχωρήσει καμμία συναλλαγή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

1.ΟΡΟΙ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους και τις προυποθέσεις χρήσης και συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες της. Η εταιρεία έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, τροποποίηση μέσα απο την σελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

2.ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η εταιρεία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της , τόσο οσο αφορά την ύπαρξη των ουσιώδων χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προιόν που διαθέτει ,όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , απο το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λογω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.
 Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ανανεώνει ή και να αποσύρει προιόντα καθώς και να τροποποιεί την τιμολογιακή της πολιτική . Περιλαμβάνονται τυχόν προσφορές και εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει ελεύθερα.

 

3.ΤΙΜΕΣ

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος προστιθέμενης αξίας 'οπου προβλέπεται [Φ.Π.Α]

 

4.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

-Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα , κατάθεση σε λογαριασμό και αντικαταβολή.
-Όταν γίνεται χρήση της πιστωτικής κάρτας , η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου της τράπεζας EUROBANK ,η οποία παρέχει όλα τα μέτρα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών με πιστωτική κάρτα .
 
#ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
     - EUROBANK
              IBAN:GR8602600310000330200168562
ΑΡΙΘΜΟ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:0026.0031.33.0200168562
     ONOMA KATOXOY:ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
      -ALPHA BANK
              ΙΒΑΝ:GR8201401430143002320002405
ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:143002320002405
     ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ:ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ -ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

#ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Με την χρήση της πιστωτικής κάρτας ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την εξόφληση και με άτοκες δόσεις [ΈΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ] εφόσον το ποσό της αγοράς είναι μεγαλύτερο των 200 ευρω.
 -Δεν υποστηρίζονται δόσεις στις DEBIT CARDS,BUSINESS CARDS,PREPAID CARDS,AMERICAN EXPRESS,DINERS ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

5.ΠΑΡΑΔΟΣΗ

#Τα προιόντα σε πελάτες που έχουν δηλώσει διεύθυνση παραλαβής εντός νομού αττικής θα αποστέλλονται με δικά μας μέσα μετά απο τηλεφωνική συνενόηση ,και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.
   - Οι παραδόσεις θα γίνονται εργάσιμες ώρες του καταστήματος
          ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ 10:00-16:00
 ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   10:00-21:00

#Τα προιόντα σε πελάτες που εχουν δηλώσει διεύθυνση εκτός αττικής θα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της περιοχής σας ή με τα ελληνικά ταχυδρομεία ΕΛ.ΤΑ 
      ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ
     - Η παράδοση γίνεται άπο τον μεταφορέα κατά της εργάσιμες μέρες [ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ] και στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξη.
  Ο χρόνος παράδοσης είναι 6-10 ημέρες από την έναρξη της παραγγελείας.

6.ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

-Η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας
-Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης απο την πώληση εντός 10 ημερών απο την παραλαβή του εμπορεύματος, εφόσον το εμπόρευμα εμφανίσει πραγματικό ελάττωμα το οποίο οφείλει να διαπιστώσει αμέσως με την παραλαβή ή εφόσον το προιόν δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του. Για το κόστος αποστολής σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης .
-Χαλιά τα οποία παραγγέλνονται και δεν παραλαμβάνονται επιβαρύνουν τον πελάτη με το κόστος αποστολής και στις δύο κατευθύνσεις και του Φ.Π.Α.

7.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ 

Το χαλί συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας το οποίο αναφέρει την χώρα προέλευσης ,την ποιότητα και τον αριθμό κόμπων ανα τετραγωνικό μέτρο, καθώς και ένα βιβλίο καθαρισμού και συντήρησης για τα χειροποίητα χαλιά σας.